Small group training

Small group training

Train je niet graag alleen maar wens je de begeleiding van een personal trainer? Dan is Small Group Training iets voor jou. Train samen met jouw vrienden, familie, collega’s in een groep van maximum 4 personen en ontvang individueel een persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies. Samen zorgen we ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Voordelen van Small group training

Kosten delen

Je geniet van de professionele begeleiding van de personal trainer en motivatie samen met anderen maar deelt de kosten onder de deelnemers.

Professionele begeleiding

Je volgt de sessies in groep maar ontvangt individueel een gepersonaliseerd trainingsprogramma en voedingsschema van de personal trainer. Elk individu wordt apart opgevolgd en begeleidt naargelang hun opgestelde doelen.

Extra motivatie

Naast de uitdagende oefeningen en motivatie die je ontvangt van de personal trainer zorgt het sporten in groep voor gezonde competitie en dus automatisch meer motivatie. Opgeven is dus zeker geen oplossing meer!

minder uitstelgedrag

Je bepaalt samen met jouw groep de dagen waarop jullie trainen in samenspraak met de personal trainer. Een les missen of annuleren wordt moeilijker omwille van de sociale druk die je als groep uitoefent.

Scroll naar boven

6 tips om je prestaties op de fiets te verbeteren!

Je bent slechts 1 één klik verwijderd voor het verbeteren van je fietsprestaties. 

Download ons gratis e-book!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.