Sportmassage

Sportmassage

Zijn er tijdens de sportmassage extra klachten die boven komen? We bekijken na de massage of de klachten te wijten zijn aan een “slechte” lichaamshouding en geven oefeningen mee om thuis uit te voeren.

Een betere lichaamshouding in combinatie met een regelmatige sportmassage kan een wereld van verschil maken. Op die manier zorgen we voor een optimale conditie van de spieren.

Ben je een getrainde atleet en staat er een wedstrijd voor de deur? In onze professionele sportmassage worden de spieren los gewerkt zodat deze volledig klaar zijn om een komende inspanning te leveren. Daarentegen vermindert het de kans op verzuring.

Na een inspanning is een professionele sportmassage niet onbelangrijk. Zo zorgen we met een sportmassage voor het herstel van de weefsels, wegwerken van vermoeidheid en bevorderen we het herstel van de spieren. Op die manier zijn de spieren klaar voor de volgende inspanning te leveren en vermindert het de kans op blessures.

Heb je nood aan een sportmassage? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

EEN AFSRAAK MAKEN?

Heb je last van verzuurde spieren? Hebben jouw spieren nood aan ontspanning? Maak hier een afspraak voor een professionele sportmassage.

Scroll naar boven

6 tips om je prestaties op de fiets te verbeteren!

Je bent slechts 1 één klik verwijderd voor het verbeteren van je fietsprestaties. 

Download ons gratis e-book!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.